Ben jij avontuurlijk aangelegd en gaat geen heuvel jou te ver? Wil je de meest prachtige landen ontdekken op de fiets? Een fietsvakantie is de meest actieve manier om een land te verkennen. Je fietst door pittoreske plaatsen, komt over prachtige bergpassen en landschappen. Samen met medereizigers of alleen en op je eigen tempo fiets je langs de mooiste routes door Europa, Azië of andere continenten. Kijk op Sawadee.nl hoe voorgangers van de verschillende fietsvakanties onze reizen beoordelen en ga er zelf op uit!

Gedurende onze fietsreis wisselt sportiviteit en comfort elkaar af. De reisbegeleiding zorgt ervoor dat jij naast inspanning, comfort ervaart. Dit doen ze door boodschappen te doen, je bagage te vervoeren en banken, luifels en stoelen op te bouwen op stopplaatsen terwijl jij op je fiets zit. Onderweg rijdt er zelfs een bezemwagen mee die je helpt bij pech, een dagelijkse lunch verzorgd en die je meeneemt wanneer je er bijvoorbeeld doorheen zit. Wil jij niet alleen maar doen wat er op het programma staat? Geen probleem. De fietsvakanties van Sawadee en Summum beschikken over optionele activiteiten waar jij jezelf voor aan kan melden. Daarnaast heb je gedurende de fietsreis voldoende vrije tijd om de omgeving individueel te verkennen.

Jaarlijks stellen wij de allermooiste fietsvakanties samen. Wil jij binnen Europa mee op een fietsvakantie Spanje, een fietsvakantie Frankrijk of een fietsvakantie Italië of fiets jij liever langs de kustlijn in Costa Rica? In ons aanbod hebben we meer dan 85 verschillende fietsvakanties opgenomen, waar voor iedere avonturier de geschikte reis bij zit.