Schrijf een ervaring over Sawadee Reizen

Geef een cijfer

Bestemming

Titel

Je ervaring

Je Emailadres (Verplicht)

Bijzonder en afwisselend

Mooie byzondere en actieve reis, die geheel aan mijn verwachtingen voldeed
Cijfer: 9
Bestemming: Zuid Afrika
Naam: Peter

De reis voldeed aan onze hoge verwachtingen

De keus om 19 dagen met SAWADEE naar Iran te gaan was een prima beslissing.Een heel afwisselende reis door een fascinerend land. Goede begeleiding.Goed geregeld.Veel indrukken opgedaan.
Cijfer:10
Bestemming: Iran
Naam: Gerda

Kwaliteit, integriteit, avontuur

Totaal verzorgd op reis, maar toch ook veel flexibiliteit en vrijheid om je eigen draai aan de reis te geven… is dat wat je wilt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik heb al meerdere reizen gemaakt met Sawadee en blijf genieten. Wat maakt dat hun reizen zo goed in elkaar zitten? De Sawadee team – van kantoormedewerkers tot lokaal agenten, gidsen en reisbegeleiders – zijn trots op hun producten, en geven om hun klanten. Dat merk je, aan alles! Je koopt meer dan een vakantie; met Sawadee krijg je een onvergetelijke ervaring.
Cijfer: 8
Bestemming: Thailand
Naam: Ineke

Je krijgt wat je wordt beloofd!

Japanreis ‘Niets is wat het lijkt’
Sawadee regelt veel maar je krijgt meer dan voldoende tijd om zelf op stap te gaan.
Cijfer: 10
Bestemming: Japan
Naam: Wim

Een onvergetelijke reis

Je ervaring De keuze om met Sawadee naar Equador te reizen was achteraf gezien een hele goede. Een fantastische lokale Indigo gids die ons heel veel heeft verteld over zijn land en cultuur en alles tot in de puntjes probeerde te regelen voor ons. Een hele afwisselende reis met veel hoogtepunten. wandelen op 5050 meter, het Amazonegebied, de Andes, de grote steden en het spotten van walvissen en koraal. Helemaal super. Een paar veranderingen tijdens de reis zijn door SAWADEE prima opgenomen en opgelost. Al met al een prachtige ervaring met een organisatie die echt luistert naar de klanten. Bedankt daarvoor.
Cijfer:9
Bestemming: Ecuador
Naam: Irene

Veel afwisseling en goed georganiseerd

Je ervaring Veel afwisseling in natuur en cultuur, actief zijn en rust houden. Goed georganiseerd met prima reisleiding
Cijfer: 9
Bestemming: Argentinië / Brazilië
Naam: Arjan

Rondreis Ecuador met optie Galapagos  25 dagen

Mooi land , wisselende hotels, prima gids, veel afwisseling, top vakantie. Je hoeft niet lang te reizen om weer iets moois te zien. Jammer dat we zelf geen Spaans konden spreken. Eten was goed. Je kunt er prachtige wandelingen maken. Het vogeleiland  bij Puerto Lopez bezoeken dat bij de kust ligt is geweldig.
Cijfer: 8,5
Bestemming: Ecuador
Naam: Dennis